Чернівці - осередок шляхетних традицій

Союз Українок репрезентує проект «Школа шляхетних Українок». Союз Українок – добровільна громадська культурно-просвітницька організація, що діє згідно Статуту СУ, Конституції України та чинного законодавства. Має свій герб, гімн, прапор. Має свою газету «Українка». Напрямок роботи: благодійна, просвітницька діяльність, зв'язки з іншими жіночими організаціями в Україні та світі.Найвизначнішою жіночою організацією, яка постала в Галичині після першої світової війни, був Союз українок. Основи його були закладені ще в травні 1917 р., коли об'єдналися жіночі клуби, благодійні товариства та клуби молодих соціалісток.
Продовженням чернівецьких традицій є відкриття «Школи шляхетних Українок». Відомі Чернівчанки є такими на весь світ. Пізнання мистецтва бути справжньою жінкою є наукою, яку не по силі осягнути власноруч, саме тому найкращі спеціалісти Буковини вноситимуть свою лепту у розвиток кожної дівчини. Заняття проводитимуться раз на 2 тижні. Мистецтво етикету, психологія, флористика, психологічні тренінги розвитку далеко не весь перелік тем, які будуть розглядатися з юними Леді.

6 коментарів

Надія Григоренко
Цього взагалі мали б вчити в школі!
Євген Сойкін
тоді й для хлопців треба. бо буде дисбаланс а чернівчанки підуть на експорт… :(
Крістіна Кельті
згідна) з такими заняттями підуть, бо не буде з ким і про що говорити. А в школі взагалі багато чому мали би вчити, але репетиторство процвітає, отже — не вчать!
Андрій Круглашов
Дуже гарно! Двома руками за!
Надія Григоренко
Заняття безкоштовні?
Чому мені не 13-16???
Крістіна Кельті
приємно це чути=) і я обома руками за) тому і активно беру в цьому участь=) Кожен вік золотий, головне тепер не пропустити СВІЙ, щоб потім не казати, де мої 21=)ще є шанс!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте